close navigation
16By9

Disclaimer

207

Disclaimer

Hoewel op alle pagina's van de website van Mediterranean Luxury Estates S.L. de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie verouderd of anderszins niet meer juist zijn. Er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend. Mediterranean Luxury Estates S.L. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's van de website.


In het bijzonder vallen links naar derden buiten de controle van Mediterranean Luxury Estates S.L., die derhalve nimmer verantwoordelijk kan worden gehouden voor de inhoud van de pagina's van derden. Mediterranean Luxury Estates S.L. is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites, noch voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.


Mediterranean Luxury Estates S.L. bezit het auteursrecht van de informatie die via de website van Mediterranean Luxury Estates S.L. wordt verstrekt. Dit geldt voor teksten, logo's, beeldmerken, tekeningen, schetsen en fotomateriaal. Het is dan ook niet toegestaan om de informatie te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Mediterranean Luxury Estates S.L. Het gebruik van het logo van Mediterranean Luxury Estates S.L. is alleen toegestaan na toestemming van Mediterranean Luxury Estates S.L.


Mediterranean Luxury Estates S.L. hecht veel belang aan de bescherming van uw privacy bij de verwerking van persoonsgegevens in verband met het gebruik van de website. Informatie over bezoeken aan Mediterranean Luxury Estates S.L. wordt alleen gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit om individuele personen te identificeren. De persoonlijke gegevens die u verstrekt om informatie te ontvangen zullen alleen worden gebruikt om het verzoek of antwoord te verwerken en vervolgens worden vernietigd. Deze informatie wordt niet aan derden verstrekt.


Indien u vragen heeft over de website, kunt u contact met ons opnemen.